Nick Berends

Als afgestuurd grafisch vormgever aan het Deltion College te Zwolle, ben ik alweer een aantal jaren actief op de werkvloer van de grafische sector. Bedrijven waar ik o.a. voor heb gewerkt zijn Webba (internet reclamebureau, Emmen) en Mediasign (reclamebureau, Emmen). Ook heb ik als zzp'er gewerkt, met mijn eigen bedrijf Berends Reclame. Alle opdrachten die met reclame te maken heeft pak ik met beide handen aan, van een logo ontwerp tot aan drukwerk leveren en van een website vormgeven tot aan het ontwerpen van een flyer.

 

Verder zou ik mezelf willen omschrijven als een enthousiaste, gemotiveerde en gedreven creatieveling, die zowel zelfstandig dan wel in teamverband kan werken. Ook ben ik altijd opzoek naar uitdagingen en sta ik open om dingen bij te leren.

 

Naast 24/7 bezig zijn met de vormgeving om mij heen ben ik ook een mens die kan genieten van het spelletje handbal. Al jaren kom ik uit voor de handbalvereniging DOS (1 jaar voor HVC gespeeld), daarbij hoort natuurlijk ook de 3e helft in de kantine. Verder rondtrekken in het buitenland, een vakantie in Nederland is not done en ben ik een gezelligheidsmens die graag bij familie en vrienden is.