Een goede dosis humor en heeft iets met vormgeving

Als digital / graphic designer bij Simian B.V. ben ik momenteel alweer 5 jaar verantwoordelijk voor het label Reclameland. Deze drukwerksite produceert kwalitatief drukwerk voor ruim 500.000 klanten. Alle content voor dit merk mag ik ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren.

Af en toe wil ik ook nog wel eens een lokale ondernemer of vereniging uit de brand helpen. Voorheen deed ik dit onder de naam ‘Berends Reclame’.

Dit telt ook mee

Zeer belangrijk
voor mij

Tijd doorbrengen met de lady. Languit op de bank achter de tv om streamingsdiensten uit te spelen. Maar ook warme landen opzoeken om te relaxen en een goed kleurtje op te lopen. 

Tegen een potje gamen zeg ik ook geen nee. Zo kan ik erg fanatiek Fifa spelen en helemaal op gaan in vette games zoals ‘Last of Us’.

Over successen behalen in een team kan ik meepraten. Momenteel speel ik met mijn handbalteam op landelijk niveau, 2e divisie.

Bij successen halen hoort ook feest. Daar ben ik ook altijd wel voor in, de 3e helft is standaard voor ons!

Skills en vaardigheden
in het kort

webdesign-groen@2x

Webdesign / UI-UX Design

Hierbij kan je denken aan het vormgeven van een werkende prototype site/shop in Adobe XD tot het opbouwen van een WordPress site.

online-groen

Online design

Het bedenken en vormgeven van retargeting campagnes, social media posts, nieuwsbrieven en blogs. Maar ook productfotografie en die voorzien van een design.

offline-groen

Offline design

Denk hier aan het ontwerpen van een beursstand, tastbare producten zoals flyers, posters, brochures, etc.